Ιατρική συνοδεία ασθενών και επαναπατρισμός
Η οργάνωση ιατρικής διακομιδής ασθενών είναι ένας από τους βασικούς τομείς της δραστηριότητάς μας. Οι ειδικοί μελετούν έγκαιρα και προσεκτικά κάθε περίπτωση που απαιτεί μεταφορά ασθενών: από τον υπολογισμό των δαπανών και τη διεκπεραίωση εγγράφων, μέχρι την παρακολούθηση του ασθενούς σε όλα τα στάδια νοσηλείας και αποκατάστασης.
Ιατρικές και μεταφορικές υπηρεσίες
Πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο
Όλα τα μεταφορικά μέσα: αεροπλάνο, προγραμματισμένη ή charter πτήση, πλοίο ή ατμόπλοιο, τρένο
Αεροασθενοφόρο έκτακτης ανάγκης (με ελικόπερο ή αεροπλάνο)
Κρατήσεις ξενοδοχείων και εισιτηρίων
Μίσθωση κατοικίας με ιατρική συνοδεία
Ενοικίαση ιατρικού εξοπλισμού
Παράδοση ιατρικών σκευασμάτων
Το ιατρικό προσωπικό που συμμετέχει στην διακομιδή έχει οπωσδήποτε την κατάλληλη εξειδίκευση, άδεια άσκησης επαγγέλματος και προσωπική ασφάλιση. Πραγματοποιούμε και τις πιο πολύπλοκες ιατρικές διακομιδές και μεταφορές
Επαναπατρισμός σορού
Προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων
Καταχώρηση κανονιστικών πράξεων
Συνεργασία με δημόσιες αρχές και τρίτους
Συνεργασία με κρατικούς φορείς
Σύνταξη προξενικών εγγράφων
Λύση διαφόρων ζητημάτων που αφορούν τη μεταφορά της σορού
Δυστυχώς, τυχαίνουν περιπτώσεις θανάτου τουριστών στο εξωτερικό. Η εταιρεια μας κατανοώντας την μεγάλη τραγωδία για τους συγγενείς και τα αγαπημένα προσωπα και αντιλαμβανόμενη τη σημασία που έχει για αυτούς ο επαναπατρισμός της σορού του θανόντος αναλαμβάνει το εγχείρημα αυτό με εμπειρία, ακρίβεια, προσοχή και γνώση των σχετικών κανονισμών.
Από τη στιγμή που προκύπτει η ανάγκη επαναπατρισμού, ένας από τους έμπειρους υπαλλήλους της εταιρείας μας θα είναι σε 24ωρη τηλεφωνική επικοινωνία, έτοιμος να ενημερώνει συνεχώς τους συγγενείς του θανόντα. Συνεργαζόμαστε με τρίτους, όπως νεκροτομεία, αστυνομία, ιατρικά ιδρύματα, πρεσβείες, προξενεία και προετοιμάζουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Medfron Assistance
Tηλέφωνο επικοινωνίας: +357 26 030 410
Πολιτική απορρήτου