Τεχνολογία Πληροφοριών
Το 2012, ξεκινώντας τη δουλειά ως εταιρεία Assistance, μας έγινε ξεκάθαρα αντιληπτό , ότι οι σύγχρονες επιχειρήσεις δεν μπορούν να αναπτυχθούν χωρίς τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες, την ενοποίηση όλων των μέσων επικοινωνίων και τη διασφάλιση όλων των πληροφοριών. Ένας τύπος εργαλείου διαχείρισης δεδομένων πελατών που βοηθά την επιχείρηση είναι ένα πρόγραμμα CRM (Customer Relationship Management ή Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων).

λεπτομέρειες συστήματος
Στην αγορά της πληροφορικής, υπάρχει μεγάλος αριθμός προτάσεων για την απόκτηση και περαιτέρω υποστήριξης του προγράμματος CRM. Λαμβάνοντας υπ’ όψη αυτές τις προτάσεις και γνωρίζοντας όλες τις ανάγκες και τα πιθανά λάθη της επιχείρησής μας, καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει ιδανικό προϊόν. Αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε τη δημιουργία ενός προγράμματος που θα ικανοποιούσε τις ανάγκες μας στο μέγιστο, θα εκτελούσε και θα ήλεγχε τις διαδικασίες ολόκληρης της επιχείρησης, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη και να έχουμε μεγαλύτερη απόδοση.
Το CRM (το πρόγραμμα QUARK) που επιμελήθηκαν οι προγραμματιστές μας είναι ένα εξειδικευμένο και ιδανικό εργαλείο για την εργασία οποιασδήποτε εταιρείας Assistance, καθώς και ασφαλιστικών εταιρειών. Η λειτουργικότητα του προγράμματος επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τον πελάτη σε όλα τα στάδια της παροχής υπηρεσιών. Το ίδιο το πρόγραμμα συστηματοποιεί και οργανώνει όλες τις εφαρμογές, ενημερώνοντάς για αυτό, και ολόκληρη η ροή εργασιών είναι ενσωματωμένη σε ένα ενιαίο σύστημα, προκειμένου να αποφευχθεί η εργασία με μεγάλο αριθμό εγγράφων σε μορφή χαρτιού.

διακριτικές ικανότητες
Διαθετει ενσωματωμένο διακομιστή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Email Server), ο οποίος, μετά τη ρύθμιση του προγράμματος, συμπληρώνει ορισμένα τυπικά πεδία στη βάση δεδομένων του συστήματος αντλώντας αυτοματοποιημένα από το e-mail.
Έλεγχος κάθε σταδίου εργασίας με δυνατότητα αυτοματοποιημένης και μη αυτοματοποιημένης αποστολής μηνυμάτων (sms και email).
Δυνατότητα εισαγωγής ανάλυσης της πληρωμής του πελάτη και αυτοματοποιημένης σύγκρισής των αρχείων. Επίσης δύναται όχι μόνο η καταχώρηση της πληρωμής αλλά και η εξόφληση λογαριασμών προμηθευτών στη βάση δεδομένων.Υπάρχει αναλυτική κατανομή των ποσών για κάθε συγκεκριμένη υπηρεσία, αυτόματη παρακολούθηση του αρνητικού υπολοίπου και του κέρδους. Σε κάθε πελάτη αντιστοιχεί μία συγκεκριμένη πηγή πληρωμής (τραπεζικός λογαριασμός, αμοιβαίος διακανονισμός, πληρωμή μετρητών κ.λ.π.) ενώ παράλληλα καθίσταται εμφανής η αναλυτική καταχώρηση των πληρωμών.
Δυνατότητα λήψης λογιστικής καρτέλας για κάθε πελάτη και πάροχο υπηρεσιών, καθώς και συνοπτικοί πίνακες για όλους τους πελάτες και παρόχους υπηρεσιών ανά έτη, μήνες, ημέρες και περιοχές.
Δυνατότητα καταχώρισης για κάθε πελάτη και πάροχο υπηρεσιών, στοιχείων περισσότερων της μιας εταιρείας, για τη διενέργεια λογιστικών διαδικασιών.
Δυνατότητα παρακολούθησης των απολαβών κάθε εργαζομένου, λαμβάνοντας υπ’ όψη τον μισθό, τα επιδόματα και κάθε άλλη πληροφορία.
Λύσεις για τη διασφάλιση της κυβερνοασφάλειας και την προστασία του προγράμματος από επιθέσεις χάκερ.
Επεξεργαστής αρχείων PDF εκτός σύνδεσης.
Τηλεφωνία, ηχογράφηση τηλεφωνικών κλήσεων. Δυνατότητα παρακολούθησης online & offline όλων των αριθμών του τηλεφωνικού κέντρου. Δυνατότητα πραγματοποίησης εξερχομένων κλήσεων με χρήση προγράμματος περιήγησης στο Web. Σύνδεση κλήσεων με τα αντίστοιχα περιστατικά στη βάση δεδομένων του προγράμματος.
Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε και να διαμορφώσετε το CRM για όλες τις ανάγκες της εταιρείας σας, με περαιτέρω τεχνική υποστήριξη και προγραμματισμένες βελτιώσεις στη λειτουργία του.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Προϊστάμενο του Τμήματος ΙΤ: Νικόλαος Γιαννακίδης (support@medfron.com).
Medfron Assistance
Tηλέφωνο επικοινωνίας: +357 26 030 410
Πολιτική απορρήτου